Het studentenvolgsysteem

Voor deelnemers aan het Proces- & Maintenance College geldt de Carrière Start Garantie.

Deze Carrière Start Garantie wordt in Deltalinqs verband aangeboden door het bedrijfsleven binnen het Proces- en Maintenance College, onder voorbehoud van substantiële wijzigingen in de economische omstandigheden in het Rotterdamse haven- en industriegebied. In totaal zijn jaarlijks ca. 500 Carrière Start Garanties beschikbaar (200 voor de functies tot operator en 300 voor de functies tot onderhoudstechnicus).

Om binnen je opleiding aanspraak te kunnen maken op de Carriere Start Garantie vragen we iedereen zich in te schrijven in de PMR Database. Op deze manier kunnen we je volgen tijdens je opleiding, je ondersteunen bij het vinden van een stageplaats en je, na het behalen van een diploma, begeleiden in het vinden van een juiste baan.

Om voor de Carrière Start Garantie in aanmerking te komen, dien je je in te schrijven in deze database.

Ben je als student op zoek naar een stageplaats klik dan HIER om je voor de eerste keer in te schrijven.

Ben je bijna klaar met je opleiding en wil je ondersteuning bij het vinden van een werkplek, klik dan HIER

Privacy 

Wij respecteren de privacy van iedereen. Om deze reden willen wij je graag informeren over de manier waarop wij je persoonsgegevens gebruiken. Klik hier voor ons privacystatement. Wij raden je aan dit privacybeleid goed door te nemen zodat je begrijpt hoe wij met je persoonsgegevens omgaan.